Joan Pluijmert

adviseur

Joan Pluijmert (1981) is een jonge, enthousiaste vrouw die organisaties graag een stap verder helpt. Haar resultaatgerichtheid en sociale skills zet zij graag in om voor klanten de klus te klaren.

Joans drijfveer is om organisaties te helpen met het succesvol uitvoeren van forse veranderopgaven. Zij werkt vooral voor overheids- en non-profitorganisaties. Joan houdt ervan om samen met mensen in deze organisaties aan de slag te gaan, hen te laten uitblinken in wat zij doen en zo de organisatie een stap verder te helpen.

Dit doet Joan door complexe veranderingen te vertalen naar een duidelijke aanpak waarbij helder is wat voor een ieder concreet in het dagelijks werk verandert. Zij weet met haar enthousiasme draagvlak te creëren, maar weet ook goed met weerstand om te gaan en dat juist te gebruiken.

Joan wil graag voortuitgang boeken en neemt mensen daarin mee. Zij heeft succesvol projecten afgerond waarbij een goede afstemming tussen uitvoering en besturing nodig was. Als vanzelf legt Joan verbindingen, tussen mensen en op de inhoud van het werk, die helpen in het veranderproces.

Als persoon is Joan enthousiast, ze houdt van duidelijkheid en van humor.

Joan is als associé verbonden aan WagenaarHoes.

Deel deze pagina