Jeroen van den Heuvel

adviseur

Jeroen van den Heuvel (1978) heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft brede ervaring opgedaan als beleids- en organisatieadviseur, projectleider, onderzoeker en interim-manager. Deze ervaring benut hij zowel in de not-for-profit als de profit sector bij samenwerkings- en sturingsvraagstukken, organisatieverandering en (beleids)onderzoek.

“Ik voel me uitgedaagd door complexe vraagstukken met een methodische en analytische benadering, houd van het verbinden en activeren van mensen en word gedreven door de energie van een gezamenlijke ambitie op weg naar concrete oplossingen, verbeteringen en resultaten.”

Na zijn opleiding bedrijfskunde (Maastricht) promoveerde Jeroen aan de universiteit van Hasselt (B) waar hij zijn proefschrift schreef in het domein van governance / bestuur. Hij brengt een stevige dosis enthousiasme mee, houdt van uitdagingen en is gericht op het bereiken van resultaten. Jeroen is in zijn element op het snijvlak van bestuur, management en organisatieverandering. Met gevoel voor verhoudingen en oog voor het proces begeleidt hij organisaties bij strategische verkenningen en besluitvormings- en veranderprocessen. Hij wordt daarbij gewaardeerd door zijn opdrachtgevers om zijn verbindende vermogen en het kunnen organiseren van brede betrokkenheid door doelgerichte werkvormen. Daarnaast ligt zijn kracht in de combinatie van inhoud, methode en analyse die hij graag inzet bij beleidsonderzoeken.