Jan Willem Kradolfer

vennoot

Jan Willem Kradolfer (1960) is een energieke consultant, stevige ‘inspirator’, creatieve (interim) manager en gepassioneerd trainer/coach. ‘Hoofd, hart, en hand’ krijgen bij hem in deze verschillende rollen een heel praktische invulling.

Hij biedt in moeilijke omstandigheden een nieuw perspectief, maakt moeilijke vraagstukken eenvoudiger én lost ze op. Hij werkt in bedrijfsleven en openbaar bestuur, zowel op management- en directieniveau als in meer bestuurlijke rollen. Hij weet als vennoot van WagenaarHoes wat ondernemers drijft. Zijn fascinatie is hoe leiderschap in de praktijk van alledag vorm en inhoud krijgt. De rol van interim-directeur voedt zijn eigen praktijk in de LeiderschapsOntwikkelingsTrajecten® die hij als ‘leermanager’ begeleidt. Jan Willem heeft een intensieve praktijk opgebouwd als coach voor beslissersin (eind)verantwoordelijke posities. Reflectie en uitbreiding van het handelingsrepertoire staan daarbij centraal.

Jan Willem is politicoloog, bestuurskundige, in het bezit van een MBA en gecertificeerd commissaris. Hij is gecertificeerd om Management Drives® toe te passen.

Sinds september 2011 is Jan Willem voorzitter van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) en sinds januari 2013 directeur van WagenaarHoes.

Deel deze pagina