Terug naar Onze mensen

Frank Tromp

adviseur/ directie

Frank Tromp (1966) is een nuchtere en betrokken adviseur. Met zijn ruime ervaring en inzicht weet hij zaken te decompliceren. Hij heeft als bedrijfseconoom en bedrijfsinformaticus uitgebreide ervaring met alle aspecten van veranderprocessen in de bedrijfsvoering en de besturing van organisaties.

Frank is de laatste jaren verantwoordelijk geweest voor het realiseren van diepgaande, fundamentele veranderingsprocessen om organisaties aan te passen aan de dynamiek in de omgeving en hen beter te laten presteren. Door zijn jarenlange ervaring als toezichthouder, bestuurder en directeur zowel in de Profit als in de non-profit kent hij als geen ander de dilemma’s van de top van organisaties.

Klanten ervaren Frank als een pragmatische, toegankelijke en betrokken adviseur en interimmanager met een sterk opmerkings- en inlevingsvermogen. Frank zet zijn vindingrijkheid en energie graag in om de mensen te motiveren verandering te zien als mogelijkheid tot verbetering. Hij is in staat mensen anders te laten kijken, zien en voelen zodat zij zich op een dieper en persoonlijker niveau kunnen verbinden met een vraagstuk. Frank stelt hen daarmee in staat een deel van de oplossing te zijn hetgeen ten goede komt aan de duurzaamheid en de kwaliteit van verandering. Frank is ook maatschappelijk actief als toezichthouder in het onderwijs en als lid van het Ashoka Support Network.

Frank verzorgt diverse leergangen en trainingen voor bestuurders en directeuren en is breed inzetbaar als spreker en trainer. Frank is Semco Style Certified Consultant en is tevens gecertificeerd om Management Drives® toe te passen.