Terug naar Medewerker

Christian van den Berg

adviseur

Christian van den Berg (1975) is een organisatieadviseur en interim manager die gedreven is door het verbeteren van de samenwerking en de prestaties binnen organisaties én tussen organisaties. Hij combineert daarbij zijn achtergrond als bestuurskundige met praktijkervaring als gemeentesecretaris, toezichthouder en raadslid.

Hij is een van de leidende denkers over ‘Deliverology’, een methode om gedragen besluiten op een effectieve manier ten uitvoer te brengen. Daarbij combineert hij zijn kennis op het gebied van besluitvorming, zelforganisatie, Semco-style en politiek-bestuurlijk samenspel om te komen tot werkbare oplossingen. Kern van zijn aanpak is dat hij mensen zelf verantwoordelijkheid laat nemen en dat hij door gaat tot een gedragen resultaat is geboekt.


Christian boort op een inspirerende en enthousiaste manier de kwaliteiten en overtuigingen van mensen, teams en organisaties aan. Hij boekt zijn resultaten door creatieve en nog niet bedachte oplossingen te bedenken. Hij heeft daarbij een bewezen trackrecord op het creëren van eigenaarschap en resultaatgerichtheid.


Christian heeft ruime ervaring in het bestuurlijk-ambtelijk samenspel en weet op verrassende en indringende wijze de verbinding tussen beide werelden te leggen. Werken vanuit de bedoeling en met de overtuiging om de groots mogelijke meerwaarde te genereren zijn daarbij sleutelwoorden van zijn werkwijze. 

Christian is gecertificeerd om Management Drives® toe te passen.