Christian van den Berg

adviseur

Christian van den Berg (1975) is een organisatieadviseur en interim manager die gedreven is door het verbeteren van de samenwerking en de prestaties binnen organisaties én tussen organisaties. Hij combineert daarbij zijn achtergrond als bestuurskundige met praktijkervaring als gemeentesecretaris, toezichthouder en raadslid.

Hij is bedenker en maker van de podcast Leiderschap, Veranderkunde en Organisatieontwikkeling. Een podcast waarin hij klassieke denkbeelden en actuele ontwikkelingen bespreekt met aansprekende gasten. Ook is hij een van de leidende denkers over ‘Deliverology’, een methode om gedragen besluiten op een effectieve manier ten uitvoer te brengen. Daarbij combineert hij zijn kennis op het gebied van besluitvorming, zelforganisatie,  en politiek-bestuurlijk samenspel om te komen tot werkbare oplossingen. Kern van zijn aanpak is dat hij mensen zelf verantwoordelijkheid laat nemen en dat hij door gaat tot een gedragen resultaat is geboekt.


Christian boort op een inspirerende en enthousiaste manier de kwaliteiten en overtuigingen van mensen, teams en organisaties aan. Hij boekt zijn resultaten door creatieve en nog niet bedachte oplossingen te bedenken. Hij heeft daarbij een bewezen trackrecord op het creëren van eigenaarschap en resultaatgerichtheid.


Christianheeft ruime ervaring in het bestuurlijk-ambtelijk samenspel en weet op verrassende en indringende wijze de verbinding tussen beide werelden te leggen. 

Hij is gecertificeerd om Management Drives® toe te passen.