Terug naar Onze mensen

Brenda Poels

adviseur

Brenda Poels (1970) houdt zich vooral bezig met het begeleiden van organisaties en bedrijven bij het verbeteren van processen, samenwerking en structuur. Ook is zij bijzonder op haar plaats als het gaat om het ondersteunen bij de daadwerkelijke implementatie van veranderingen.  Met name op het snijvlak van overheid en maatschappij, waar vragen rondom uitvoering, kwaliteit, processen en dienstverlening samenkomen, is zij op haar best.

Brenda heeft na haar opleiding aan de Hogere Hotelschool, Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In ruim tien jaar heeft zijn zich gespecialiseerd in het management van veranderingen. Als gecertificeerde Lean Six Sigma Black Belt weet zij in haar manier van werken de procesmatige kant van een verandering te combineren met de zo belangrijke menselijke aanpak: het sturen op eindresultaat, onderbouwd met cijfers, waarbij tegelijk de betrokken mensen worden meegenomen in de verandering. Daarnaast heeft zij veel ervaring met bestuurlijke/politieke vraagstukken, waarbij de route naar het eindresultaat beschreven en bewandeld moet worden.

Brenda is een analytisch denker en is zeer pragmatisch in haar aanpak. Zij kan zaken goed duiden en in perspectief plaatsen, weet waar de prioriteiten liggen en brengt altijd energie in de organisaties waar ze werkt. Opdrachtgevers beschrijven haar als een besluitvaardige, resultaatgerichte en onafhankelijke verandermanager en procesbegeleider in complexe trajecten. Brenda communiceert altijd helder, zoekt verbinding en is een professioneel partner op alle organisatieniveaus.