Marion van de Vorst

adviseur

Marion van de Vorst (1966) combineert als oud journalist, trainer/coach en bestuurskundige een nieuwsgierige en betrokken houding met een sterk analytisch vermogen. Door haar organisatie- en mensenkennis is ze in staat scherp waar te nemen op allerlei niveaus. In complexe vraagstukken weet ze de kern te ontwarren en daar de juiste interventies op te plegen.

Marion is een ervaren procesbegeleider en heeft vele groepen verder gebracht met hun prestaties. Dan wel met hun vorming als team, dan wel met hun inhoudelijke ambities binnen de organisatie. Ook heeft ze vele MT’s begeleid. Ze heeft een groot scala aan interventies tot haar beschikking. Ze heeft lef en durft vanzelfsprekendheden onder de loep te nemen.

Ook is Marion een ervaren coach voor individuele leidinggevenden. De directeuren die door haar zijn gecoacht noemen haar scherpzinnigheid, warmte en directheid als belangrijkste eigenschappen voor het succes in hun traject. Door haar jarenlange ervaring als manager binnen en buiten de overheid kent zij de dilemma’s waar leidinggevenden mee worstelen als geen ander.

Deel deze pagina