WagenaarHoes klaar voor de toekomst met nieuwe directie

11-7-2018

Per 1 juli 2018 heeft WagenaarHoes organisatieadvies een nieuwe directie, bestaande uit Alinda van Bruggen, Paul Geertsema en Frank Tromp.

 

Alinda van Bruggen is sinds 2010 als adviseur verbonden aan WagenaarHoes en maakt sinds 2015 deel uit van de dagelijkse leiding. “Datgene waarmee we al meer dan 30 jaar in de markt bekend zijn, zetten we met deze nieuwe directie met nieuwe energie voort: samen met onze opdrachtgevers de beste bestaande of nog niet bestaande oplossingen vinden en realiseren. Het is geweldig om daar met zo’n mooi team van collega’s elke dag weer aan te werken.” 

Paul Geertsema is sinds 2016 actief bij WagenaarHoes als adviseur voor team-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling: “Klanten helpen om het onontdekte potentieel te benutten dat in iedere organisatie aanwezig is. Dat vind ik het mooiste van mijn vak als adviseur. We hebben op dit terrein zulke mooie opdrachten en opdrachtgevers. Ik ben dan ook erg trots op ons bureau en zal de komende jaren met plezier een bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van WagenaarHoes.”

Frank Tromp had vorig jaar bij zijn aantreden bij WagenaarHoes, na jarenlang als directeur en bestuurder in eindverantwoordelijke functies gewerkt te hebben, nog geen concrete ambitie om een leidende rol te gaan vervullen bij het bureau. “Het kan raar lopen, ik ben geraakt en gegrepen door het bureau. Ik was diep onder de indruk van de energie, de kwaliteit en de betrokkenheid van mijn collega adviseurs. Als je dan gevraagd wordt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het bureau, vind ik dat een hele eer. Net als Paul ben ik Semco Style Certified Consultant en die kennis en ervaring zullen we gaan inzetten voor de toekomst van WagenaarHoes.”

Binnen de nieuwe directie zal Alinda van Bruggen de rol van statutair directeur vervullen. Zij richt zich op de sector publiek en is verantwoordelijk voor de samenwerking met de interim adviseurs van het bureau. Paul Geertsema is verantwoordelijk voor ons kwaliteitsbeleid, opleiding en ontwikkeling. Frank Tromp zal zich vooral richten op de sector zakelijk, de financiën, ICT en marketing.

De vennoten van het bureau Harry ter Braak, René Hooijdonk en Jan Willem Kradolfer zijn blij dat de beoogde generatiewisseling hiermee gestalte krijgt en hebben veel vertrouwen in de nieuwe directie.

 

 • Alinda van Bruggen
  Alinda van Bruggen
  adviseur/ directie
 • Paul Geertsema
  Paul Geertsema
  adviseur/ directie
 • Frank Tromp
  Frank Tromp
  adviseur/ directie