Nieuwe collega's : Noortje Gerritsen en Jeroen van den Heuvel

Noortje Gerritsen, Jeroen van den Heuvel
20-12-2020

Noortje Gerritsen en Jeroen van den Heuvel nieuwe associés

Per 1 december hebben twee oude bekenden zich opnieuw verbonden aan WagenaarHoes: Noortje Gerritsen en Jeroen van den Heuvel.

Noortje heeft sinds 2015 een stevig track record opgebouwd als zelfstandig interim manager en bestuurder bij gemeenten en lokale uitvoerders, met name in het sociaal domein. Eerder werkte zij als bestuursadviseur bij de VNG en gemeente Haarlemmermeer en als organisatieadviseur bij Leeuwendaal en WagenaarHoes. Als associé bij WagenaarHoes zal zij zich vooral blijven richten op interim management, maar daarnaast is zij ook inzetbaar als adviseur. Als interim manager en organisatieadviseur beschikt zij over een brede ervaring in het publieke domein.
Jeroen heeft een brede ervaring als programma-/interimmanager, (organisatie)adviseur, projectleider en onderzoeker. Na zijn studie bedrijfskunde promoveerde hij op een onderzoek in het domein van governance en bestuur. Hij was senior beleidsmedewerker bij het Ministerie van Economische Zaken, waarna hij als adviseur bij ConQuaestor, als associé bij WagenaarHoes en later als zelfstandige bij tal van not-for-profit organisaties (rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en daarnaast ook onderwijs, woningbouwcorporaties en zorg) in diverse rollen heeft gewerkt en brede ervaring heeft opgedaan.

Als collega’s zijn we erg blij met de komst van Noortje en Jeroen!

 • Jeroen van den Heuvel
  Jeroen van den Heuvel
  adviseur
 • Noortje Gerritsen
  Noortje Gerritsen
  adviseur