Aanbod: leiderschapstraject voor wethouders

Harry ter Braak

Jaarlijkst organiseert WagenaarHoes met een nieuw Bestuurlijk Leiderschaps Ontwikkelings Traject (BLOT) een leergang die op basis van open inschrijving wethouders uit verschillende gemeenten in een setting plaatst waarin ook het delen van ervaringen en van elkaar leren mogelijk is. Een traject dat de uitdagingen van deze tijd hanteerbaar maakt met sprekers, simulaties en discussies onder gelijkgestemden die ook hun rol nog zoeken en hun kracht maximaal willen benutten. Wat gebeurt er wanneer je uit je comfortzone wordt gebracht? Hoe pak je gewenste veranderingen aan? Hoe kan je grote betrokkenheid laten zien en dan toch niet zelf onderdeel van het probleem worden? En wat betekent het om te besturen zonder te managen? Allemaal voorbeelden van thema’s die de revue passeren.

Ons BLOT-programma ondersteunt bestuurders in het ontwikkelen en versterken van hun persoonlijke leiderschap in de politiek bestuurlijke context. Naast ontwikkeling van kennis en vaardigheden stelt ons programma hen ook in staat hun bestuurlijk netwerk effectiever in te zetten. In de leaflet leest u hier alles over.

Heeft u interesse om deel te nemen of behoefte aan nadere informatie? Neemt u dan contact op met Harry ter Braak. Dat kan zowel per mail (harry.ter.braak@wagenaarhoes.nl) als telefonisch (06 – 51369534).

  • Harry ter Braak
    Harry ter Braak
    adviseur en vennoot
  • Alinda van Bruggen
    Alinda van Bruggen
    adviseur/ directie