WagenaarHoes versterkt zich met bewezen veranderaar en innovator

5-9-2018

Christian van den Berg (1975) treedt toe tot WagenaarHoes, het organisatieadviesbureau dat is gespecialiseerd in strategie, leiderschap en organisatieontwikkeling in de (semi-)publieke sector. Alinda van Bruggen, directielid van WagenaarHoes: “de ervaring van Christian past uitstekend bij ons bureau. Hij heeft ruime ervaring in het bestuurlijk-ambtelijk samenspel en weet effectief en vernieuwend de verbinding tussen beide werelden te leggen. We zijn dan ook erg blij dat Christian onze equipe komt versterken”.

Christian combineert daarbij zijn achtergrond als bestuurskundige met praktijkervaring als gemeentesecretaris, toezichthouder en raadslid. Hij is tevens een van de leidende denkers over ‘Deliverology’. Dit is een methode om gedragen besluiten op een effectieve manier ten uitvoer te brengen. Daarbij combineert hij zijn kennis op het gebied van besluitvorming, zelforganisatie, Semco-style en politiek-bestuurlijk samenspel om te komen tot werkbare oplossingen. Kern van zijn aanpak is dat hij mensen zelf verantwoordelijkheid laat nemen en dat hij doorgaat tot het beoogde resultaat is geboekt.

Christian boort op een inspirerende en enthousiaste manier de kwaliteiten en overtuigingen van mensen, teams en organisaties aan. Hij boekt zijn resultaten door creatieve en nog niet bedachte oplossingen te bedenken. Hij heeft daarbij een bewezen trackrecord op het creëren van eigenaarschap en resultaatgerichtheid. Werken vanuit de bedoeling en de overtuiging om de grootst mogelijke meerwaarde te genereren zijn de sleutelwoorden van zijn werkwijze.

Zie hier het introductiefilmpje van Christian.