Vacature

Adviseur Leiderschap en Organisatieontwikkeling

2-7-2015

WagenaarHoes is een gerenommeerd én ambitieus bureau dat voortdurend in beweging is op de kernthema’s strategie, leiderschaps-ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Vanuit deze kernthema’s benaderen wij steeds opnieuw de vraagstukken van morgen, die vaak vandaag al relevant zijn. Wij zijn actief in zowel de publieke als de zakelijke markt. Voor professionals die zich thuis voelen bij dit profiel, vormt ons bureau een interessante propositie. En wij versterken ons graag met hen. Dat is meestal versterking door nieuwe, stevige en relevante ervaring op een van deze thema’s, vaak in combinatie met een authentieke blik daarop en met de juiste rolopvatting als adviseur.

Adviseur Leiderschap en Organisatieontwikkeling

Het bureau is nu op zoek naar een collega dat het team Leiderschap en Organisatieontwikkeling komt versterken. WagenaarHoes benadert specifieke vraagstukken steeds vanuit het functioneren van de hele organisatie. In die zin heeft leiderschapsontwikkeling voor ons ook een belangrijk aspect van organisatie, cultuur en - soms ook – strategie ontwikkeling en implementatie. Wij vragen van een nieuwe collega ervaring als adviseur, trainer en coach, liefst in zowel profit als in non–profit omgevingen. Hij of zij is een persoonlijkheid of op weg dat te worden met een eigen profiel bij het uitvoeren van opdrachten. Leeftijd is voor ons minder relevant, hoewel iemand van in de dertig goed zou passen in de bureausamenstelling. Het zelf acquireren vinden wij belangrijk als leerdoel voor elke adviseur /trainer. Ervaring in het werken voor een extern bureau is belangrijk, maar geen must.

Werken met en bij WagenaarHoes

Wij gaan ver als het om kwaliteit en professionaliteit gaat. Dit vraagt van iedere adviseur een investering in zijn eigen ontwikkeling, samen met de collega’s en het bureau als geheel. Cliënten en type opdrachten brengen met zich mee dat alle adviseurs moeten schakelen tussen verschillende omgevingen en vraagstukken. Het bureau biedt een stevige thuisbasis waarbij in collegiaal verband zowel over de inhoud en aanpak van opdrachten wordt gediscussieerd, over ontwikkelingen in het vakgebied en over de eigen bijdrage daarbij. Deze zakelijke inhoud koppelen we aan gerichte aandacht voor elkaar, waarbij het óók gaat over valkuilen en groeipunten. Het bureau wordt vooral beter als de adviseurs beter worden! De combinatie van zeer interessante opdrachten en cliënt omgevingen, de focus op kwaliteit en inhoud en echte aandacht voor elkaar, maken WagenaarHoes een uitdagend, vernieuwend en inspirerend bureau om mee en voor te werken!

Belangstelling gewekt? Stuur je CV en motivatie naar secretariaat@wagenaarhoes.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Deel deze pagina