Onderzoek beste dienstverleners 2014

Beste dienstverleners bestuur en organisatie

WagenaarHoes op gedeelde tweede plek

22-12-2014

Aan het eind van het jaar is het de tijd van de lijstjes. Wij zijn blij dat in het lijstje voor beste dienstverleners voor de overheid, WagenaarHoes op nummer 2 is geëindigd in de categorie Bestuur en organisatie. Onder overheidsprofessionals is onze dienstverlening gewaardeerd met een 7,7.

Beste dienstverleners Bestuur en organisatieInnovatie en risicomanagement voor gemeenten

WagenaarHoes adviseert en begeleidt overheden die ingrijpende veranderingen moeten implementeren. Voor gemeenten is de volgende stap: innovatie en risicomanagement. Public Mission sprak hierover met Jan Willem Kradolfer, lees het interview.

Innovatief partnerschap

Harry ter Braak nam deel aan de rondetafel over professionalisering van aanbestedingen en inkoop. Hij betoogt: "Innovatie vraagt om het afwijken van standaarden out-of-the-box denken. Uiteindelijk begint het allemaal bij een opdrachtgever die goed weet wat hij wil en bereid is daar een passende veranderstrategie voor zijn organisatie voor op te stellen". De opdrachtgever kan ongemerkt de oude situatie bestendigen. Lees het verslag van de rondetafel.

De beste dienstverleners voor de overheid 2014

Dank aan alle opdrachtgevers die ons hun vertrouwen hebben gegeven in het afgelopen jaar. Bekijk alle uitkomsten van het onderzoek bij Public Mission of lees het complete onderzoek. Ook in het komende jaar willen wij onze relaties met raad en daad terzijde staan.

 

  • Harry ter Braak
    Harry ter Braak
    adviseur en vennoot