Leiderschapstraject gemeente Haarlemmermeer afgerond

6-11-2014

Leiderschap in roerige tijden: de ontwikkelingen bij gemeenten vragen ook om successen te vieren. Een groep managers van Haarlemmermeer heeft dat in hun LeiderschapsOntwikkelingsTraject (LOT) van WagenaarHoes letterlijk genomen. Zie hieronder een impressie van hun traject en hun ‘cadeau’ aan de organisatie.

Gemeente Haarlemmermeer viert successen

In het licht van de 'bedoeling' hebben alle (team)managers van Haarlemmermeer, kortweg HLMR, een leiderschapstraject gevolgd. De teammanagers uit de groep ‘sociaal maatschappelijk’ vinden dat de HLMR niet voldoende zijn successen viert. Vieren inspireert om te geven en te doen, en maakt visueel wat echt de bedoeling is!

Zij bieden de organisatie het HLMR VIERT PORTAAL aan. Een open ruimte …(hopelijk niet voor lang) om te vieren wat je hebt bereikt, waar je trots op bent, of blij van wordt. Of om zomaar je gedachten met je collega’s te delen. Een open ruimte om elkaar te voeden met goede ideeën en behaalde successen, maar ook met signalen.

Als we willen werken volgens de bedoeling, is het belangrijk om de behaalde successen te vieren en om ervaren drempels te benoemen en te delen. Samen werken we aan oplossingen en verbeteringen. Het portaal is op maandag 3 november feestelijk geopend.  

Benieuwd wat een leiderschapstraject in uw organisatie kan betekenen? Lees verder op www.wagenaarhoes.nl/lot of neem contact met ons op via (0343) 52 40 10.

 

Deel deze pagina
 • Ida Wildeboer
  Ida Wildeboer
  adviseur
 • Rob Wagenaar
  Rob Wagenaar
  adviseur
 • Jacqueline Eummelen
  Jacqueline Eummelen
  associé