ACP-accreditatie verlengd

30-10-2014

WagenaarHoes Organisatieadvies is opnieuw ACP-geaccrediteerd (‘Accredited Consulting Practise’). Onze opdrachtgevers hebben hiermee de zekerheid te werken met een adviesbureau dat beschikt over gekwalificeerde medewerkers. Vrijwel al onze medewerkers zijn Certified Management Consultant (CMC), en hebben minimaal vijf jaar ervaring met het werken in complexe adviesopdrachten.

Accreditering van adviesbureaus

WagenaarHoes Organisatieadvies heeft aangetoond dat de professionaliseringsactiviteiten voldoen aan de eisen van de Ooa / ICMCI. De Ooa (Orde van organisatiekundigen en -adviseurs) is de Nederlandse vertegenwoordiger binnen de International Council of Management Consulting Institutes (ICMCI) die een wereldwijde professionele standaard voor de adviespraktijk heeft ontwikkeld. WagenaarHoes ontving deze accreditering voor het eerst in 2010, zie het ACP-register.  

De ACP-kandidaat wordt gevraagd om aan te geven welke standaards het bureau hanteert voor zijn adviseurs en op welke wijze deze standaards overeenkomen met de standaards van de Ooa. Leden van de Ooa onderschrijven de gedragscode en handelen daarnaar. Bezoek de Ooa-website voor meer informatie over ACP.

 

 

Deel deze pagina