Nieuwe colleges presenteren akkoorden

Adviseurs WagenaarHoes hebben gemeenten begeleid

14-5-2014

Gemeente Delft heeft vrijdag 9 mei het coalitieakkoord getekend. Harry ter Braak heeft de totstandkoming hiervan begeleid, lees hier het nieuwsbericht. In Gemeente Waalwijk is het coalitieprogramma op donderdag 8 mei gepresenteerd. Stavros Zouridis, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en parttime verbonden aan WagenaarHoes, heeft de onderhandelingen begeleid. Lees hier het nieuwsbericht

Teamvorming nieuwe colleges

Als het stof van de collegevorming is neergedaald, is de uitdaging van het nieuwe college een écht team te maken. Wij hebben de afgelopen jaren diverse colleges vooruit geholpen als team door te werken met Management Drives. Deze bieden zicht op drijfveren, allergieën en blokkades.

  • Lees het interview met Fatima Elatik, (oud-)voorzitter Stadsdeel Oost in Amsterdam, waarin zij enthousiast over haar ervaringen vertelt.
  • Tjerk Bruinsma, voormalig burgemeester Vlaardingen, tegenwoordig burgemeester Alphen a/d Rijn: “Management Drives heeft voor dit relatief nieuw samengestelde college een prettige impuls gegeven. We begrijpen meer van elkaars drijfveren en zullen dat in onze samenwerking gaan merken.”

Meer informatie vindt u op www.wagenaarhoes.nl/teams.

Deel deze pagina
  • Harry ter Braak
    Harry ter Braak
    vennoot