Download magazine 30

Nieuw magazine: Taal en verbeelding

Kritische reflectie en krachtige mogelijkheden

16-12-2013

Vandaag verschijnt WagenaarHoes Magazine 30, Taal en verbeelding - over kritische reflectie en krachtige mogelijkheden. Wij denken met dit magazine u een goede eindejaarsoverdenking  mee te geven over taal en beeld.

We nemen u mee op een 'semantische strategiesafari' rondom allerlei akkoorden en u leest een column over de betekenis van taal voor 30'ers in het adviesvak. Onder de titel Opbranden of opwekken zit een artikel over energie en taal in fusie- en samenwerkingsprocessen. Over onze trainingen bestuurlijke sensitiviteit leest u hoe we medewerkers van (semi-)overheidsorganisaties leren de kwaliteit van de besluitvorming in hun bestuur te bevorderen door de goede gesprekken met bestuurders te voeren, een betoog op te bouwen dat bestuurlijk hout snijdt en waar nodig dit ook te laten landen in bestuurlijke stukken. In een column over de klant centraal ziet u hoe containerbegrippen niet direct tot actie aanzetten. Verder nieuws over ontwikkelingen in ons bureau zoals nieuwe collega's en de start van de WagenaarHoes Academie in 2014.

De mensen van WagenaarHoes wensen u niet alleen veel lees- en kijkplezier toe met dit vernieuwde magazine en onze nieuwe website, maar vooral ook: een gelukkig en gezond 2014!

Deel deze pagina