Goed onderwijs

Kracht van de scholenkoepel en kracht van de docent

29-11-2013

De kwaliteit van het onderwijs verbeteren, is een opgave waar veel scholen(koepels) voor staan. Wij ondersteunen door zowel de docenten in hun kracht te zetten als de meerwaarde van scholenkoepels te versterken.

Van scholenkoepels wordt verlangd dat ze hun toegevoegde waarde voor de onderwijskwaliteit in hun instellingen zichtbaar maken en versterken. Wij hebben een aanpak ontwikkeld om inzicht te krijgen in het functioneren en de prestaties van de scholenkoepel, om verantwoording af te leggen en benchmarks uit te voeren. Lees verder over onze aanpak op www.wagenaarhoes.nl/koepelwaarde

Onderzoek wijst uit dat "goed toegeruste leraren betere prestaties bereiken en met meer plezier voor de klas staan". Inzicht in drijfveren heeft een positief effect op het handelingsrepertoire van de leerkracht, de interactie met leerlingen en de samenwerking met collega's. Met het programma 'in je kracht als leerkracht' gaan docenten, teams en organisaties beter presteren; dat resulteert in goed onderwijs. Lees verder over dit trainingsprogramma op www.wagenaarhoes.nl/leerkracht of neem contact ons op.