Terug naar Magazine

De WagenaarHoes-leiderschapstest

Maureen Hendriks
1-6-2011

WagenaarHoes heeft ruime ervaring met leiderschapsontwikkeling in zowel de zakelijke markt als de publieke sector. Aan onze leiderschapsontwikkelingstrajecten namen inmiddels meer dan duizend leidinggevenden deel.

Vier dimensies

Vensters op leiderschap

Op basis van onze ervaringen met het ontwikkelen van leiderschap in zowel de zakelijke markt als de publieke sector, hebben wij een eigen leiderschapstest ontwikkeld. Met deze test krijgt u uitgebreid inzicht in uw leiderschapsvermogens en uw groeipotentieel. De test geeft u inzicht in uw profiel in relatie tot de vier vensters: leidinggeven aan jezelf, het team, de business en aan transformatie Voor elk venster wordt een onderscheid gemaakt naar vier onderliggende dimensies.

 

Inzicht in leiderschapsvermogen

Voorbeeld van de uitkomstenDe rapportage geeft u daarnaast een benchmark met een breed samengestelde referentiegroep van leidinggevenden. Indien meerdere mensen binnen uw organisatie (bijvoorbeeld uw managementteam) de test maken, is het tevens mogelijk uw uitkomsten met het groepsgemiddelde te vergelijken.  

Op basis van 80 vragen krijgt u inzicht in uw leiderschapsvermogens en uw groeipotentieel. De test kan individueel worden afgenomen of in een 360-gradenvariant.

 

 

Managementscan

Deel deze pagina