Terug naar Agenda

WagenaarHoes organiseert leiderschapstraject voor wethouders

27-9-2018

In november 2018 start WagenaarHoes met een nieuw Bestuurlijk Leiderschaps Ontwikkelings Traject (BLOT). Een leergang die op basis van open inschrijving wethouders uit verschillende gemeenten in een setting plaatst waarin ook het delen van ervaringen en van elkaar leren mogelijk is. Een traject dat de uitdagingen van deze tijd hanteerbaar maakt met sprekers, simulaties en discussies onder gelijkgestemden die ook hun rol nog zoeken en hun kracht maximaal willen benutten. Wat gebeurt er wanneer je uit je comfortzone wordt gebracht? Hoe pak je gewenste veranderingen aan? Hoe kan je grote betrokkenheid laten zien en dan toch niet zelf onderdeel van het probleem worden? En wat betekent het om te besturen zonder te managen? Allemaal voorbeelden van thema’s die de revue passeren.

Ons BLOT-programma ondersteunt bestuurders in het ontwikkelen en versterken van hun persoonlijke leiderschap in de politiek bestuurlijke context. Naast ontwikkeling van kennis en vaardigheden stelt ons programma hen ook in staat hun bestuurlijk netwerk effectiever in te zetten. In de leaflet leest u hier alles over.

Heeft u interesse om deel te nemen of behoefte aan nadere informatie? Neemt u dan contact op met Harry ter Braak. Dat kan zowel per mail (harry.ter.braak@wagenaarhoes.nl) als telefonisch (06 – 51369534).

Deel deze pagina
 • Harry ter Braak
  Harry ter Braak
  vennoot
 • Maureen Hendriks
  Maureen Hendriks
  adviseur
 • Gertjan van der Hoeven
  Gertjan van der Hoeven
  adviseur
 • Eric ten Hulsen
  Eric ten Hulsen
  adviseur
 • Alinda van Bruggen
  Alinda van Bruggen
  adviseur/ directie