Terug naar Cases

Training projectmanagement

Erfgoed Nederland

Training projectmanagement draagt bij aan het verbinden van goede theoretische kennis met de praktijkervaringen van deelnemers bij Erfgoed Nederland.

Pauline van ’t Zelfde: "Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan met het werken in projecten, meestal in de rol als projectleider. In eerste instantie deed ik dat op gevoel en intuïtie, maar gaandeweg heb ik me verdiept in de theorie en de daarbij behorende methoden en technieken. Veel hiervan bleek ik in de praktijk al op mijn eigen manier toe te passen. Nu verzorg ik bij diverse organisaties de training ‘projectmanagement’, waarbij ik mijn eigen ervaring met projecten in de praktijk goed kan combineren met de theorie over dit onderwerp."

Training projectmanagement

Erfgoed Nederland (1)Als onderdeel van een opleidingsprogramma heeft Pauline een driedaagse training projectmanagement verzorgd. Doel van de training was om een gedeeld beeld te krijgen van wat projectmanagement is en hoe men dit kan inzetten. In de workshop werd zoveel mogelijk de verbinding gelegd met de eigen projecten van de deelnemers. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk, heeft Pauline de deelnemers na afloop on the job ondersteund.

Reacties van deelnemers:

"Ik wilde je in retrospectief nog eens hartelijk bedanken voor de cursus projectmanagement. Ik gebruik de theorie nu in mijn nieuwe baan bij het vormgeven van een ingewikkeld project en heb nu al indruk gemaakt met WBS, Gantt chart, risicoanalyse, etc. :-) Echt een heel nuttige ervaring!

Dank je wel voor je scholing. Ik heb er echt wat aan gehad!

Opdrachtgever:

“De training Projectmanagement werd goed gewaardeerd. Het aansluiten op de praktijk, de handige tools, het inzicht en het enthousiasme/de vakkundigheid van Pauline van ’t Zelfde werden als positieve punten genoemd.”