Management Drives voor teams

Workshop Management Drives voor teams

Inzicht in elkaars drijfveren voor beter functionerende teams

Teams moeten vaak samenwerken, waarbij de huidige kennis en vaardigheden van de teamleden het team maken tot wat het is. Maar past het profiel van het team bij de taak waar het team voor staat? Wordt elk teamlid wel in zijn kracht gezet? Is het vernieuwen, verbeteren of stabiel uitvoeren en welke drijfveren mist het team?

 • Christian van den Berg
  Christian van den Berg
  adviseur
 • Paul Geertsema
  Paul Geertsema
  adviseur/ directie
 • Harry ter Braak
  Harry ter Braak
  adviseur en vennoot

Management Drives geeft geen beoordeling

Een van de manieren om de ontwikkeling als team kracht bij te zetten is een workshop Management Drives. Deze workshop verschaft inzicht in de drijfveren van de teamleden. Meer inzicht in ieders drijfveren helpt bij het beter begrijpen van zichzelf en de collegae. Zaken worden bespreekbaar. Het geeft betekenis aan elkaars reactie op bepaalde situaties, waardoor de angel vaak uit het mogelijke conflict wordt getrokken en er echt gewerkt kan worden aan het verbeteren van de samenwerking.

Online test voorafgaand aan workshop

Vooraf vullen de deelnemers de online test in. Daarbij krijgen zij een korte methodiek ter beschikking om alvast enige informatie en houvast te bieden. Tijdens de workshop krijgt iedere deelnemer een individuele testuitslag en een brochure uitgereikt waarmee hij/zij de uitslag altijd kan nalezen. Na een introductie over Management Drives, bespreken we in de workshop zowel de individuele testresultaten als het groepsprofiel.

Maatwerk in omvang en opzet mogelijk

Per workshop is een maximaal aantal van 10 deelnemers mogelijk. De duur van de workshop kan variëren van een dagdeel tot een gehele dag per groep. De kosten liggen tussen € 2.000 tot € 3.500 per groep. Daarnaast zijn de individuele testkosten € 200,- per deelnemer. Uitgaande van een groep van 10 personen variëren de totale kosten per deelnemer tussen € 400 en € 550 per persoon. Deze kosten zijn exclusief btw en accommodatiekosten, maar inclusief materiaal.

Lees de leaflet en/of neem contact met ons op.